TVIS = Skræddersyet service og rådgivning.

EN AFTALE ER EN AFTALE.

​profil

Vi går i detaljer, når din transportopgave skal løses rigtigt. For os er enhver detalje vigtigt, for at kunne bringe godset frem på en sikkerhedsmæssig forsvarlig måde.

​Indgangs vinkelen til enhver opgave er en vurdering, hvor vi i samarbejde med kunden vurderer og tilrettelægger opgaven, så den bliver løst optimalt – både økonomisk, fagligt og sikkerhedsmæssig. Vi vil ikke kun nøjes med at være 

"en transportør".

 

 Vi vil være en langsigtet samarbejdspartner. Det er din sikkerhed for, at din opgave altid bliver løst med en høj grad af kompetence, præcision og med omtanke.​​​ Vi ved efter næsten 30 år i branchen at et godt og langt kendskab og et tæt samarbejde sikrer en god økonomi i ethvert projektet.

Vi "Spænder" vidt og bredt - 24 / 7 / 365

Vi spænder i TVIS Vognmandsforretning vidt og bredt, både hvad angår små og store opgaver, lette eller komplicerede opgaver og om de skal foregå i Danmark eller i udlandet.

Vi er placeret med hovedkontoret i Aulum mellem Holstebro og Herning.I Fredericia har vi en omladnings plads og kontorfaciliteter, og i Greve  har vi omdrejningspunktet for vore aktiviteter i det sjællandske / københavnske område, hvor vi har flere kranbiler placeret, sammen med mobilkraner af forskellig størrelse.​

 

 

Fordelene ved at arbejde med TVIS er, at vi ikke kun tænker transport med i en opgaveløsning, men " totalløsninger " således et en enkelt kontakt til TVIS for vore kunder betyder en løsning af flere opgaver.

Vi udfører opgaverne selv, eller i tæt samarbejde med ansvarsbevidste kolleger og leverandører, med nøjagtig samme indstilling og holdning til kvalitet som vi selv. Og ingen opgaver er hverken for store eller for små for TVIS Vognmandsforretning - vi " spænder " vidt og bredt - døgnet rundt - året rundt

- 24 / 7 / 365.

GOD KOMMUNIKATION ER ET GODT VÆRKTØJ

​Gode og veltilrettelagte transportløsninger kræver en sikker og detaljeret kommunikation, både mellem kunden og transportøren – men også mellem transportørens kontor og chaufførerne i bilerne. Via den allernyeste kom-munikations teknologi, med elektronisk flådestyring og ordredisponering, sikrer vi til enhver tid en effektiv logistik og kommunikation omkring dine transport-opgaver.

Fejl og misforståelser minimeres, idet alle data omkring en opgave genbruges igennem hele IT - systemet, lige fra modtagelse af ordren til opgavens udførelse, afslutning og til kunden får sin faktura tilsendt. Samtidig registreres alle afvigelser, så opgaven hele tiden følges og løses bedst muligt.

​Firmaoplysninger

Tvis Vognmandsforretning A/S

​CVR: 85736310

​Adresse

Kronborgvej 11

7490 Aulum​ 

​Kontakt

Tlf.: 70 22 20 07

E-mail: info@tvis.dk​​ 

​FIRMAOPLYSNINGER

Tvis Vognmandsforretning A/S

​CVR: 85736310​

​ADRESSE

Kronborgvej 11

7490 Aulum​​

​KONTAKT

Telefon: 70 22 20 07

E-mail: ordre@tvis.dk​​​